logo.png
4.png

Kuru - Som en promenad bland molnen

Kuru grundades i USA år 2009 med visionen att med den senaste teknologins hjälp erbjuda skor med en komfort och prestanda som världen inte tidigare skådat. Med naturen vid sin sida, en del forskning och lite magi, arbetar Kuru ständing att höja ribban på vad som räknas som komfortabla och bra skor. Det är mer än en sko... det är en KURU.

Utmaningen

 

Projektet som Scandiweb tog sig an var utmanande på många sätt. Kuru behövde inte endast hjälp med själva utvecklingen av sin nya e-handel på Magento 2 Open Source, men även kring sin marknadsstrategi. Det var tex viktigt att kartlägga varumärketsvärdet till funktionella element vid varje steg i kundflödet. Dessutom efterfrågades en avancerad belöningsplattform för att behålla nya och återkommande kunder.

 

Lösningen

 

Scandiweb tog fram en ny design för att säkerställa en förbättring av de brister i kundresan som den gamla e-handeln hade.  Till den nya e-handelsplattformen på Magento 2 Open Source migrerades all historisk data av beställningar, fakturor, kunder, RMAs, bonuspoäng och inställningar. Då Kuru-teamet är baserat i USA var projektledningen av Scandiweb av yttersta vikt, och denna del av projektet kommenterar Kurus produktägare Paul Miller så här:

Kuru-bild.png

Exempel på funktionalitet  

  • Totallösning av säker e-handel för receptbelagda läkemedel  

  • Visma-integration via Robotlager (Schenker)

  • Anpassad kassasida (Klarna)

  • Designanpassning

  • Uthämtningsställen

 

Framtiden

Näthandeln i största allmänhet, och apoteksbranschen i synnerhet, utvecklas snabbt. Apohem siktar på  vara en av de ledande spelarna i denna digitala utveckling. Scandiweb ser fram emot att fortsätta samarbeta med Apohem som teknisk leverantör inom Magento.